Už ako ste si iste prečítali v úvodnom texte, vytvorila som blog, kde sa budeme venovať najmä bezlepkovému pečeniu, ku ktorému mám veľmi blízko. No nielen samotnému pečeniu.
No na úvod dovoľte, aby som sa predstavila.

Po absolvovaní kurzu som si našla prácu na lodi, kde som pracovala 2 roky ako lodná cukrárka. Môžem povedať že to bolo jedno z najplodnejších období môjho života. Keďže som dovtedy nepracovala v hoteliérstve, všetko som sa učila za chodu. Bola to tvrdá škola, no som za ňu veľmi vďačná. Vďaka tomu som sa naučila hľadať netradičné spôsoby prípravy a servírovania dezertov a ako bonus sme si prešli skoro celú Európu.
Na tomto blogu vám chcem ukázať, aké je jednoduché pripraviť naozaj netradičný dezert, ako ľahko premeníte všedný koláč na neuveriteľný zážitok a ako aj obyčajný nedeľný múčnik viete podávať ako vo 4* cukrárni.
Verím, že tento blog spoločne zaplníme inšpiráciou a receptami, ktoré vám budú majákovým svetielkom pri bezlepkovom pečení a že nájdete v tomto pečení radosť, ktorú v sebe skrýva.
A tiež, že v sebe nájdete to svetielko kreativity, ktorým pozdvihnete všetko, čo vytvoríte na nezabudnuteľný zážitok.
Nuž dosť bolo slov a sľubov, hor sa do pečenia.
S láskou
Peťa
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára